Sportlesgever.com - Door sportprofessionals voor sportprofessionals!

De link tussen enthousiaste sport- en beweegprofessionals en boeiende carrières in de sportsector

Na mijn studies LO en sportmanagement stelde ik vast dat de arbeidsmarkt voor professionals die in de sport willen werken (‘sportprofessionals’) bijzonder versnipperd was. Aanbieders en vragers van sportjobs leken bovendien op een verschillende planeet te leven. Dus besloot ik om zelf een instrument te ontwikkelen waar werkzoekenden, op zoek naar een job carrière in de sportsector, in contact kunnen komen met werkgevers uit de openbare en de publieke sector die op zoek zijn naar de juiste medewerkers om de eigen werking te professionaliseren.

Aangezien sportlesgevers polyvalente dieren zijn, vond ik al snel aansluiting bij Jelle Verdoodt van sportcareers.

Bij Sportcareers ligt de nadruk op de businesskant van sport: management, marketing, sales, events … Met Sportlesgever.com willen we nu ook de organisaties aan de basis van de sportbeoefening ondersteunen.

Honderden clubs en organisaties zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren en ouderen hun favoriete sport kunnen beoefenen op een veilige en professionele manier. Daarvoor is het nodig dat deze clubs en organisaties de juiste sport- en beweegprofessionals kunnen aantrekken: trainers, lesgevers, begeleiders, sportcoördinatoren, … En dat probleem oplossen, is ons doel met dit platform.

Laten we elkaar vinden, voor de sport.

Janiek Colpaert
Zaakvoerder Sportlesgever.com