Hoe Werkt Sportlesgever.com?

Via deze website bereikt u in een paar muisklikken honderden sportlesgevers en trainers. En dit geheel kosteloos. De geselecteerde lesgevers ontvangen uw oproep in hun mailbox en degene die geïnteresseerd zijn reageren zeer snel. Deze website brengt u op een snelle en gemakkelijke manier in contact met de juiste lesgevers. Afspraken over tarieven en dergelijke regelt u rechtstreeks met de lesgever.

Stap 1

Het werkt heel simpel. U registreert zich als opdrachtgever. Hierna ontvangt u een e-mail waarmee u uw account activeert.

Stap 2

Als uw account geactiveerd is dan kunt u direct een opdracht plaatsen. Uw opdracht wordt direct doorgestuurd naar lesgevers in hetzelfde vakgebied in een straal van 20 km rond de opdracht. Indien we geen lesgevers vinden breiden we dit uit naar een straal van 50km.

Stap 3

Als u uw opdracht goed heeft ingegeven dan ontvangt u in het algemeen binnen enkele uren reacties van geïnteresseerde lesgevers.

Stap 4

Als u een geschikte lesgever gevonden heeft dan dan kan u de vacature sluiten in het dashboard. Als u meer dan 25 reacties heeft ontvangen dan sluit en we de opdracht automatisch af. De freelancers die u niet kiest stuurt u netjes een bericht.

Vragen of suggesties

Contact

Contacteer Janiek Colpaert en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.